About2019-03-20T07:31:28+00:00

Hallo, ik ben Ilonka.

Coach, trainer en procesbegeleider. Het gezicht en kloppend hart achter Be a better you. Het is mijn passie om helderheid en structuur te bieden waardoor jij je vooruit kunt bewegen. Je competenties weer eigen maken, je kennis herinneren en je hun unieke kracht te (her)ontdekken. Leren is herinneren. Alles zit al in je. Ik ondersteun je door middel van focus, vertrouwen en inzicht.

Persoonlijke ontwikkeling?

Ik spreek uit ervaring; als ik anders kijk, denk ik anders, voel ik anders, gebruik ik mijn kwaliteiten anders, communiceer ik anders, verander ik mijn houding en mijn gedrag. En dan verandert mijn omgeving met mij mee.

Wat mij zo aantrekt in persoonlijke ontwikkeling en ondernemers coaching?

Niets geeft mij meer energie dan andere mensen te zien groeien. Mensen op weg naar de beste versie van zichzelf zoals zij die voor ogen hebben. Wanneer je kunt handelen vanuit je kracht kun je op een ontspannen manier meer uit het leven halen. Of dat nou op privé of werk vlak is. Ik begeleid je op je reis, ik bied je de handvatten waardoor je dit zelfstandig kan. Dat proces is kwetsbaar, krachtig en magisch en het is een voorrecht om daarbij betrokken te zijn.

Wat geeft mij energie?

Ik ben geïnteresseerd in het leven als geheel en alle onderdelen ervan. De balans tussen mentale en fysieke inspanning vind ik in sport, mijn gezin, goede voeding en meditatie. Ik gun een iedereen de kans op groei en ontwikkeling. Kijken naar jezelf en je omgeving. Leren handelen vanuit authenticiteit en kracht op ieders unieke wijze en deze ook te waarderen. Dat ik daar een bijdrage aan mag leveren, vind ik keer op keer weer mooi, bijzonder en waardevol want “Wie of wat je ook denkt dat je bent, je bent altijd meer dan dat … ”

Wat is mijn bagage?

15 jaar heb ik als bankier ondernemers in verandertrajecten mogen begeleiden. Ik heb ze zien groeien in hoogtijden en door economisch zware tijden mogen loodsen. Hier startte mijn passie voor veranderen, groeien en het beste uit jezelf en je onderneming halen. Persoonlijk heb ik mogen ervaren hoe belangrijk het is je grenzen te kennen en richting te hebben en te houden.

Hoe ik mijzelf blijf ontwikkelen

De combinatie van ondernemen, adviseren en begeleiden gaf mij veel energie. Ik werd steeds vaker gevraagd om een adviserende, coachende rol of begeleidende rol aan te nemen. Het proces van inzicht, ontwikkeling en doelen bereiken, maakte dat ik begin 2017 besloot om mij hier volledig op te richten. Fulltime aan de slag als trainer, coach en procesbegeleider. Be a better you is voor mij allesomvattend. Jaarlijks volg ik cursussen en opleidingen om mijzelf te blijven ontwikkelen en verrassen. Zo heb ik onder meer de trainers training NLP bij UNLP gevolgd.

Direct persoonlijk contact

• Het is gratis
• Binnen 1 minuut geregeld
• Stel mij die vraag die jij mij wilt stellen

Certificeringen en accreditaties

“Wie of wat je ook denkt dat je bent, je bent altijd meer dan dat…”