Hallo, ik ben Ilonka.

Coach, trainer en procesbegeleider. Het gezicht en kloppend hart achter Be a better you, Be better, Be you. Het is mijn passie om helderheid en bieden structuur zodat jij vooruit kunt bewegen. Ben een betere jij, ben jezelf. Je hebt namelijk alles al in je om jezelf te zijn. Leven is leren, en leren is herinneren. Alles zit immers al in jou. Ik ondersteun je door middel van focus, vertrouwen en inzicht. Alles voor jou, een betere versie van jou, jij. 

Persoonlijke ontwikkeling?

Ik spreek uit ervaring; Als ik anders kijk, denk ik anders, voel ik anders, gebruik ik mijn kwaliteiten anders, communiceer ik anders, verander ik mijn houding en mijn gedrag. En dan verandert mijn omgeving met mij mee. Het is maar net hoe ik er naar kijk. Ben een betere jij, ben jou jij; her-ontdek jezelf en wordt jezelf, jij bent oké;)

Wat mij zo aantrekt in persoonlijke ontwikkeling en coaching?

Niets geeft mij meer energie dan andere mensen te zien groeien. Mensen op weg naar de beste versie van zichzelf. De beste of een betere jij, precies zoals jij die voor ogen hebben. Wanneer jij kunt handelen vanuit jouw kracht kun jij op een ontspannen manier meer uit het leven halen. Of dat nou op privé, zakelijk of op werk vlak is. Ik begeleid je op jouw reis, ik bied je de handvatten waardoor jij dit zelfstandig kan. Dat proces is kwetsbaar, krachtig en magisch en het is een voorrecht om betrokken te zijn in dit proces.

Wat geeft mij energie?

Ik ben geïnteresseerd in het leven als geheel en alle onderdelen ervan. De balans tussen mentale en fysieke inspanning vind ik in sport, mijn gezin, goede voeding en zelfs helemaal niets doen, denken of voelen. Ik gun een iedereen de kans op groei en ontwikkeling. Kijkend naar jezelf en jouw omgeving.  Alles en iedereen is uniek en heeft zijn eigen beeld van de wereld. Lerend handelen vanuit authenticiteit en kracht, op ieders unieke wijze. Dat ik daar een bijdrage aan mag leveren, vind ik keer op keer weer mooi, bijzonder en waardevol, want “Wie of wat je ook denkt dat je bent, je bent altijd meer dan dat …”

Wat is mijn bagage?

15 jaar heb ik als bankier ondernemers in verandertrajecten mogen faciliteren en ondersteunen. Ik heb ze zien groeien in hoogtijden en door economische zware tijden mogen loodsen. Hier startte mijn passie voor veranderen, groeien en het beste uit jezelf en je onderneming halen. Persoonlijk heb ik ervaren hoe belangrijk het is je grenzen te kennen en richting te hebben en te houden. 

Heel wat jaren geleden begon ik met de opleiding tot NLP Practitioner. Vervolgd door de NLP Master Practitioner en inmiddels ben ik internationaal gecertificeerd en geaccrediteerd NLP Trainer en NLP Master Coach. Beide de hoogst beschikbare opleiding in Nederland op het gebied van NLP Training en Coaching.

Als trainer begeleid ik persoonlijke ontwikkeling en communicatie trainingen. Naast mijn werk als zelfstandige werk bij Randstad waar ik mensen train en coach het beste uit zichzelf te halen. Voor mij de ideale afwisseling in werkzaamheden.

Hoe ik mijzelf blijf ontwikkelen

Persoonlijke ontwikkeling is een continue proces. Zelfreflectie, de beste versie van mijzelf ontdekken en onderhouden is voor mij; mijzelf zijn. Vandaar ook Ben een betere jij, Ben jezelf. Mijzelf zijn en in de spreekwoordelijke spiegel kijken is een continue proces. Mijn oma van 104 zei mij ooit; “Lieverd, zolang ik nog iedere dag iets leer ben ik niet klaar hier” en zo is het 🙂 Natuurlijk volg ik ook meerdere cursussen en opleidingen om mijzelf te blijven ontwikkelen en verrassen. Mijn laatste ontdekkingsreis was M-braining; de verbinding en balans tussen hoofd, hart en buikbrein. 

Direct persoonlijk contact

• Het is gratis
• Binnen 1 minuut geregeld
• Stel mij de vraag die jij mij wilt stellen

Certificeringen en accreditaties

“Wie of wat je ook denkt dat je bent, je bent altijd meer dan dat…”