Investering2019-03-20T07:33:17+00:00

Investering

Een traject, training of coaching is een investering in de toekomst. Hoe meer tijd en energie jij erin stopt, hoe meer je eruit haalt. Naast de gesprekken en praktische oefeningen op locatie, krijg je soms gerichte thuisopdrachten mee om dichter bij jouw doelen te komen.

Er zijn verschillende tarieven voor coaching, trainingen en vitaliteitsprogramma’s. Er geldt geen uurtarief, maar een gesprekstarief.

Coaching vindt plaats na een kosteloos kennismakings-/intakegesprek. Dit gesprek duurt maximaal een uur. De coachgesprekken daarna nemen ongeveer 1,5 uur in beslag. Een coachtraject omvat meerdere gesprekken om tot een langdurig gewenst resultaat te komen. Meestal zijn hiervoor vijf tot acht gesprekken nodig. Het is mogelijk een strippenkaart aan te schaffen voor zes gesprekken. Dit is voordeliger dan betaling per sessie. Vraag hier een prijsindicatie op maat aan.

Een Break Through Coaching cessie is een zeer effectieve en plezierige éénmalige sessie. Bedoeld voor mensen die hun gedrag en daarmee hun resultaten direct willen veranderen. Deze intensieve, unieke en onconventionele coaching is er voor toegewijde mensen. Mensen die zeggen wat ze gaan doen en het daadwerkelijk doen, zij krijgen de resultaten waar ze naar verlangen.  In een keer flinke stappen zetten naar een betere versie van jezelf.

Coaching als cadeautje

Wil je iemand op weg helpen? Kies dan voor de cadeaubon. Je hebt mogelijkheden om een coachingstraject, -gesprek of een korting cadeau te doen.

Wat zijn de mogelijkheden voor vergoedingen, declaraties en subsidies?

De kosten voor coaching kunnen op verschillende manieren worden vergoed. In sommige gevallen komt een coachingstraject in aanmerking voor een regeling. Als werknemer kom je in veel gevallen via je werkgever in aanmerking voor een coachingstraject. Raadpleeg hiervoor de geldende cao.

Een groeiend aantal bedrijven en organisaties ziet de meerwaarde van coaching voor persoonlijke ontwikkeling. Vaak is er een opleidingsbudget of persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar.

De coachingskosten zijn meestal fiscaal aftrekbaar, via de post studiekosten en scholingsuitgaven. Bezoek de website van de Belastingdienst voor meer informatie.

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Dan is de kans groot dat een coachingstraject wordt vergoed. Neem voor meer informatie contact op met jouw verzekeringsmaatschappij.

Coaching voor ZZP’ers, ondernemers en bedrijven kan bij de Belastingdienst worden gedeclareerd als bedrijfskosten.

Betalingsvoorwaarden

• Gelieve te betalen binnen 14 dagen na de factuurdatum.
• De tarieven voor coaching worden jaarlijks geïndexeerd.
• Een gepland coachingsgesprek kan tot uiterlijk 48 uur van tevoren worden afgezegd of verplaatst. Na deze termijn wordt het gesprek in rekening gebracht.

Direct contact

• Het is gratis
• Binnen 1 minuut geregeld
• Vertel mij wat ik voor je kan doen

Certificeringen en accreditaties

“The best dreams happen when you’re awake.”