Investeren

Een traject, training of coaching is een investering in de toekomst. Hoe meer tijd en energie jij erin stopt, hoe meer je eruit haalt. Naast de bekende en praktische oefeningen op locatie, krijg je gerichte thuisopdrachten mee om dichter bij jouw doelen te komen.

Er zijn verschillende tarieven voor coaching, trainingen en vitaliteitsprogramma’s. Er geldt geen uurtarief, maar een gesprekstarief.

Coaching vindt plaats na een kosteloos kennismakings- / intakegesprek. Dit gesprek duurt maximaal een uur. De coachgesprekken daarna nemen ongeveer 1,5 uur in beslag. Een coachtraject omvat soms één en soms meerdere om een ​​langdurig resultaat te komen.

Het kennismakings- / intakegesprek voor training coaching en procesbegeleiding worden afgesloten met een advies en een voorstel van het plan van aanpak.

Een Break Through Coaching cessie is een zeer effectieve en plezierige éénmalige coachingssessie. Bedoeld voor mensen die hun gedrag en daarmee hun resultaten direct willen veranderen. Deze intensieve, unieke en onconventionele coaching is er voor toegewijde mensen. Direct, in één keer, flinke stappen zetten naar een betere versie van jezelf.

Mijn persoonlijk fundament is een traject waarbij je veel zelf en online doet. We bespreken je stappen met reflectie heb je een document voor het leven. Jouw fundament. Elke wordt makkelijk als jij weet wat jouw keuze persoonlijk fundament is. Wat maakt dat jij doet wat jij doet.

Wat zijn de mogelijkheden voor vergoedingen, verklaringen en subsidies?

De kosten voor coaching kunnen op verschillende manieren worden vergoed. In sommige gevallen komt een coachingstraject in aanmerking voor een regeling. Als werknemer kom je in veel gevallen via je werkgever in aanmerking voor een coachingstraject. Raadpleeg hiervoor je werkgever en de CAO.

Een groeiend aantal bedrijven en organisaties ziet de meerwaarde van training, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Vaak is er een opleidingsbudget of persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar. 

Training en coachingskosten zijn voor werknemers zijn vaak fiscaal aftrekbaar, via de post studiekosten en scholingsuitgaven. Bezoek de website van de Belastingdienst voor meer informatie.

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Dan is de kans groot dat een coachingstraject wordt vergoed. Neem voor meer informatie contact op met jouw verzekeringsmaatschappij.

Coaching voor ZZP’ers, ondernemers en bedrijven kan bij de Belastingdienst worden gedeclareerd als bedrijfskosten.

Betalingsvoorwaarden

• Facturen te betalen binnen 14 dagen na de factuurdatum.
• Een gepland coachingsgesprek kan tot 48 uur van te voren worden afgezegd of verplaatst. 

Direct contact

• Vertel mij wat ik voor je kan doen

Certificeringen en accreditaties

“The best dreams happen when you’re awake.”