Ondernemerscoaching2019-03-20T07:45:37+00:00

Ondernemerscoaching

Wil jij je ondernemersdoelen bereiken? Wil je het beste uit je onderneming halen? Of wil jij de stap zetten naar het ondernemerschap? Heb je ondersteuning nodig bij de start of uitbouw van je onderneming? Ondernemerscoaching is coaching voor mensen met een doel. Welke aanpak het beste past bij jouw doel bepalen we samen na de intake.

Ondernemerscoaching

Herken je één of meer van onderstaande thema’s? Dan kan ondernemingscoaching een doeltreffend middel zijn om stappen te maken in je onderneming of bij te dragen aan je persoonlijke ontwikkeling als ondernemer.

Je wilt:

  • inzicht en ontwikkeling in je manier van communiceren.
  • het vermogen om met anderen te communiceren verbeteren.
  • meer bewust worden van jezelf.
  • weer grip op de balans tussen werk en privé.
  • minder in beslag genomen worden door je bedrijf.
  • jezelf en je medewerkers in hun kracht zetten, maar hoe?
  • focus ontwikkelen maar komt er niet toe.

Focus op ontwikkeling

Bij veel ondernemers ligt de focus logischerwijs op het primaire proces. Door alle hectiek is er vaak te weinig tijd over voor persoonlijke ontwikkeling. Als coach help ik jou en/of je werknemers om uit de dagelijkse gang van zaken te stappen en te focussen op persoonlijke ontwikkeling. Wat is je doel? Waaraan heb jij behoefte en op welke vlakken wil jij je verder ontwikkelen?

Inzicht creëren, blokkades overwinnen en een boost geven

Mijn werkwijze kenmerkt zich als praktisch, zorgvuldig, respectvol en betrouwbaar. Ik heb jarenlange ervaring als bankier en begeleider in verandertrajecten. Ik coach doelgericht. Zo wordt er een waardevolle bijdrage geleverd aan jouw persoonlijke ontwikkeling als ondernemer en de mensen met wie je werkt.

Jij maakt de verandering!

Met ervaringsgerichte oefeningen, geen eindeloos gepraat, beleven en ervaren, wordt je getriggerd om de antwoorden in jezelf te zoeken. De daadwerkelijke verandering maak jij. Dat is niet altijd makkelijk. Op basis van je doel ga je aan de slag om patronen te leren herkennen, deze te accepteren en vervolgens te doorbreken.

Ondernemerscoaching kent vele vormen en doelstelling, coaching is maatwerk. Een samenspel tussen individuele coaching, teamcoaching en/of een vitaliteitsprogramma biedt synergievoordelen.  Meer informatie vind je onder werkwijze en tarieven.

Direct een intakegesprek aanvragen

• Het is gratis
• Binnen 1 minuut geregeld
• Direct je eerste stap

Certificeringen en accreditaties

Ik werk samen en voor gerenommeerde partijen als;