Training en groei2017-12-19T21:10:48+00:00

Training en groei

Persoonlijke ontwikkel- en groeitrajecten in de vorm van opleidingen, trainingen en coaching. Als internationaal gecertificeerde master practitioner NLP, NLP trainer, vitaliteits-, detox en life coach, heb ik ruime kennis en ervaring opgedaan in communicatie-, mindfulness- en bewustzijnstrainingen. Ik heb jarenlange ervaring in de begeleiding van verandertrajecten bij ondernemingen en ondernemers. Ook ben ik ervaringsdeskundige en weet ik wat het bereiken van je grenzen, het stellen van doelen en benutten van kansen met je doet.

Trainingen op maat

Trainingen en workshops zijn een beleving. Met een open mind maak ik gebruik van alles wat ik in me heb, om mijn kennis en ervaring met je te delen en je mee te nemen op jouw reis. Alle workshops, cursussen en trainingen worden per doelgroep aangepast op de specifieke vragen en behoeften van de deelnemers.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op. Ik plan een afspraak in voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Hierin bespreken we je wensen en doelen en wat ik voor je kan betekenen.

Wat voor trainingen verzorg ik:

  • Inspiratieworkshops voor vaardigheden
  • Persoonlijke leiderschapstrajecten voor managers en teamleiders
  • Leiderschapsprogramma voor ondernemende mensen om middels training en coaching hun doelen te bepalen en te bereiken
  • Programma’s voor starters op de arbeidsmarkt
  • Begeleiding voor startende ondernemers
  • NLP practitioner en master practitioner opleiding
  • Workshops NLP in één dag
  • Een andere kijk op voeding

Certificeringen en accreditaties

“Education is the most powerful weapon wich you can use to change the world.”

Nelson Mandelea