Vitaliteitsprogramma

Hoe ga jij om met jouw voeding? Fysieke en mentale voeding? Ben jij lichamelijk en geestelijk in balans? Doorbreek ongezonde, vaak onbewuste, leef-, eet- en drinkgewoonten en ervaar de voordelen van bewuste keuzevrijheid. Laat je inspireren tot een fitter en gelukkiger leven! De vitaliteitsprogramma’s ondersteunen je bij het veranderen van je energiebalans, jouw gewoonten op het gebied van gezondheid en welzijn. Lichaam en geest zijn immers direct van invloed op elkaar. Een combinatie van training, coaching en persoonlijke ontwikkeling met als resultaat de beste versie van jezelf.

Laat je inspireren en wordt echt vitaal.

Vitaliteit is vanuit verschillende hoeken te benaderen. Wil je mentaal fitter worden? Andere voedingskeuzes maken? Meer bewegen? Of deze keer wel jouw persoonlijke doelen gerealiseerd en behouden? Op basis van je eigen doelen ga je meer verantwoorde keuzes maken op het gebied van voeding in de breedte zin van het woord. Goede voeding met een sausje van humor. Het brengt je lichaam en geest letterlijk en figuurlijk in balans.

Werken aan je energie en je duurzame inzetbaarheid. Wie wil dat nou niet? Duurzaam, niet voor vandaag en morgen maar voor altijd. Omdat jij hier beter van wordt, echt beter :).  Be better, Be you 

Ben een betere jij of ben gewoonweg tevreden met jezelf. Wat is de wens? Waar droom je van? Waarom wil je dit? Op basis van jouw wensen, doelen en leven wordt een op maat gesneden, haalbaar en reel plan duurzaam afgesproken.  Neem contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek en een persoonlijk plan.   

Iedereen heeft eigen verantwoordelijkheid voor een vitaler leven. Steeds meer werkgevers en organisaties beseffen dat zij hier ook een bijdrage aan kunnen leveren. Alle trajecten zijn maatwerk en worden zowel individueel individueel als groepsgewijs aangeboden. Vaak is samen zoveel meer en leuker dan alleen 🙂 

Herken je één of meer van bovenstaande thema’s van klachten? Dan kan een vitaliteitsprogramma een effectief hulpmiddel zijn om stappen te maken:

  • lusteloosheid en vermoeidheid
  • balans tussen werk en privé
  • moeite om jouw doelen te bereiken
  • starten gaat goed, volhouden is uitdagend
  • hormonale schommelingen
  • onrustige van opgezette buik
  • eczeem of andere huidirritaties
  • slapeloosheid of juist extreem vermoeid
  • gebrek aan energie
  • moeite bij het maken van gezonde keuzes

Goede voeding; letterlijk al figuurlijk. Energie balans; in de voeding van ons eten. Energie balans; fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel.

Ik werk samen en voor gerenommeerde partijen als;

“De natuur haast zich niet en toch is alles af.”

Lao Tze