Hypnose is een natuurlijke staat van zijn. Als je bewuste brein op een laag pitje staat kun je al gauw in de lichte staat van hypnose zijn, trance. Bijvoorbeeld als je auto rijdt, een goed boek leest, in een film opgaat. Ons krachtige onbewuste is eigenlijk baas. Alles wat ons lichaam kan, doet ons onbewuste.

Je wordt overal beïnvloed. Je krijgt continue suggesties uit je omgeving welke je al dan niet voor waarheid aanneemt. Je eigen gedachten beïnvloeden jou de hele dag. ‘Dat kan je niet’. ‘Daar ben je niet goed in’. ‘Je leert het nooit’. ‘Dat hoort niet zo’.

Met hypnose krijg je goede suggesties. Mocht het zo zijn dat het programma wat je al jaren op de automatische piloot draait te niet meer past. Dan kan je dat vervangen door een nieuw programma, een programma wat jij wenst. Hypnose is hiervoor een hulpmiddel om dat programma wat jou dient, jou ondersteunt en waar je blij van wordt te herprogrammeren.

Met hypnose doorbreek je de automatische piloot patronen. 95% tot 99% van alles wat je doet, doe je op de automatische piloot. Zonder erbij na te denken. Ook als het slecht voor je is. Je brein is lui en repeteert gewoon wat je gisteren ook deed.

Je hoeft je niet af te vragen waarom je iets doet. Als je het antwoord weet kan je het nog niet veranderen met je bewuste brein. Anders had je dat allang gedaan. Daarom helpt praten niet. Je komt nooit bij de oorsprong die op onbewust niveau zit.

Met hypnose verander je de betekenis. Met hypnose ga je terug naar de oorsprong en verander je de betekenis die je hebt gegeven aan de ervaring waardoor de emotie verdwijnt.

Je koppelt de emotie los van de ervaring waardoor de emotie niet meer getriggerd wordt door ervaringen die er op lijken. De emotie speelt geen hoofdrol meer. Je kunt niet meer bij die emotie komen.

Concrete voorbeelden; Iemand kan stoppen met roken in 1 sessie. Vanzelf afvallen door de virtuele maagband. Van hooikorts afkomen. Een totaal ander zelfbeeld krijgen. Van jarenlange trauma’s, depressies, onzekerheid en angsten afkomen.  Wil jij ook wat anders?
Doe dan wat anders en contacteer mij om je voor dit proces te informeren of begeleiden.