Waarom toch? Mooi weer en jij bent verkouden,…of komt het snotteren, het niezen, hoesten en de jeukende ogen door de HOOIKOORTS?

Wist je dat…
* 1 op de 5 mensen hooikoorts heeft
* bij de meeste mensen de eerste en meest hevige klachten in maart beginnen
* sommige mensen bijna het hele jaar last hebben van hooikoorts; er zijn hooikoortsveroorzakers die bloeien tussen januari en oktober

Wanneer je veel last hebt, slik je pilletjes of gebruik je andere middeltje die de symptomen onderdrukt.
De meeste mensen weten niet dat je een allergie ook bij de kern kunt aanpakken.

De inmiddels beproefde en wetenschappelijk onderbouwde Allergietechniek ontwikkeld door Robbert Diltz maakt hier korte metten mee. Deze gaat ervan uit dat allergie een foutieve reactie van het immuunsysteem is, die meestal is ontstaan in de jeugd. Op het moment van de eerste allergische reactie was er sprake van een hevige emotie terwijl de pollen door de lucht vlogen. Het onderbewustzijn maakte toen de koppeling tussen de nare emotie enerzijds en de op dat moment aanwezige allergenen (pollen of stuifmeel in het geval van hooikoorts) anderzijds.

Om de proef op de som te nemen heb afgelopen maanden ik 25 mensen gevraagd, op no cure no pay basis, deel te nemen aan een persoonlijk onderzoek. Inmiddels ben ik ruim 25 mensen verder. De gemiddelde klachtenafname van 95% spreekt voor zich. Hooikoorts bleek een vervelende gewoonte welke aan te passen is.

Heb jij last van hooikoorts of een andere allergie en wil je er vanaf? Dan help ik je verder. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of meld je direct aan voor een individueel coachingstraject via dit www.beabetteryou.nl.